Disiplin soruşturması sonucunda bir fiilden kınama başka bir fiilden kademe ilerlemesi aldım
Kınama ( “hizmet dışında devlet memurunun itibar ve güven duygusunu sarsacak nitelikte davranışlarda bulunmak)
Kademe ilerlemesi( bir parti lehşne ve aleyhine fiili faaliyette bulunmak)
Watsapp durum paylaşımını partiye partiden genel müdürlüğe oradan soruşturma ve müfettişin yer değişikliği önerisi ile şikayetçiler ile aynı yerde olmam sebebiyle 1000 km öteye sürgün yedim.
Kişiler ile farklı müdürlükte çalışmaktayız.
Paylaşımları ben yapmadığımı beyan ettim başka kişilerde aynu paylaşımları yapabileceğini kanıtladım.
Kurum adli yönden suç duyurusunda bulundu.
Savcı soruşturmaya yer olmadığına dair karar verdi kurum itiraz etti sulh ceza hakimi tek olarak yok ama bütün olarak cb ye hakaret için yeterli şüphe var bir de buradan incele dedi dosya savcıda karar verilmedi dava açılıp açılmayacağı hakkında.
Savcı siber raporu istedi siber kişi tespiti mümkün değil dedi başka kişide olabilir bu kişide olabilir fake hesaplarla da olmuş olabilir dedi.
Engelliyim, sendika iş yeri temsilcisiyim
Yd red yedim nöbetçi heyetten(adli tatilde) bölge red verdi.
Şimdi bir suça iki ceza verilemez kararları var ama kafamı kurcalayan nokta şu,
Adamlar disiplin soruşturması sonucunda tayini yapıyor ve bu kadar uzağa yapıyor.
Ama yer değişikliği önerisi başkaca sorunlar yaşanmasın diye şikayetçiler ile diyerek öneriyi sunuyor.
Yani kamu yararı ve verimi sorunlar olmasın diyor.
Gene de bu paylaşılmış emsaller bunları bağlar mı
Aynı kapıya mı çıkar yoksa bu farklı bir fikir uyandırır.
Yer değişikliği red ya da iptalinde hakimler
Bak adli ya da idari soruşturma geçiren aynı yerde kalmasında sıkıntı olabilecek durum maddesiyle sürgün verdikleri için hakimler bunu hukuka uygun tutar mı?
Engellilik durumu 1000 km uzaklık kurumun aynı il ilçede yerleri varken buraya sürülmesi hukuka uygun der mi bunları göz ardı eder mi ya da dikkate alır mı.
Kınama kademe ilerlemesi sürgün
-
- Yeni Üye
Re: Kınama kademe ilerlemesi sürgün
Fikir verecek biri de mi yok.