Evet yakalandığın günden sayacaksın.Dediğin gibi ayın 20.sinde yakalandıysan 29 unda teslim olman gerekiyor
TAAHHÜDÜ İHLAL HAPİS CEZALARINA KARŞI NE YAPILMASI GEREKTİĞİ
-
- Kıdemli ***** Üye
Re: TAAHHÜDÜ İHLAL HAPİS CEZALARINA KARŞI NE YAPILMASI GEREKTİĞİ
-
- Kıdemli ***** Üye
Avukat değilim.Fakat başıma geldiği için biliyorum.Aynı taahhüt için birden fazla tazyik hapsi cezası verilemiyor.( Açılan davanın taksit tarihleri farklı olsa bile) Durumu son ceza aldığın mahkemeye dilekçe ile bildir ve itiraz edip kaldırılmasını iste.
-
- Site Üyesi
Merhaba yardimci olursaniz cok sevinirim benim simdi 2 dosyam var icra ceza mahkemesinde birinin 2 yillik zamanasimi gecen hafta doldu cezanin kalkmasi icin bir dilekce yazip ptt ile gondersem olur mu ? Ilk sorum bu olacak. Ikinciside ayni taahhudden farkli icra ceza mahkemelerinde (2 ve 6.icra ceza mahkemesi) 2 kere 3ay tazyik hapsi cezasi aldim fakat ilk verilen ceza tarihinin zamanasiminin dolmasina 10 gun kaldi simdi 10 gun sonra ben dilekce ile iki cezayida kaldirabilir miyim? Yardimci olursaniz çok sevinirim kolay gelsin.
- IŞIKDEMİR
- Editör
- Meslek: İcra Memuru
- İletişim:
-
- Yeni Üye
Merhaba,
Mart ayında bir taahhüt imzaladım. Eve hacize geldiler ve karşı tarafın avukatı tehdit ederek savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını söylediler ben de taahhütnameyi imzalamak zorunda kaldım. Mahkeme Ekim ayına gün verdi ve o gün taahhütün son ayı oluyor 160 bin TL’nin tamamını ödemiş olmam gerekiyor. Acaba hacize geldikleri anda imzaladığım için beraat kararı alabilir miyim?
Mart ayında bir taahhüt imzaladım. Eve hacize geldiler ve karşı tarafın avukatı tehdit ederek savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını söylediler ben de taahhütnameyi imzalamak zorunda kaldım. Mahkeme Ekim ayına gün verdi ve o gün taahhütün son ayı oluyor 160 bin TL’nin tamamını ödemiş olmam gerekiyor. Acaba hacize geldikleri anda imzaladığım için beraat kararı alabilir miyim?
-