Cezaevine girdi çıktı yaptım, covid izin belgesi verdiler.

Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı, İnfazın Ertelenmesi, Denetimli Serbestlik, Koşullu Salıverilme, Adli Sicil (Sabıka) ve Arşiv Kaydı, GBT, Özel veya Genel Af, Ceza İnfaz Kurumları, Özel İnfaz Çeşitleri, Açık Ceza İnfaz Kurumuna Ayrılma...
Alwuwush
Site Üyesi

Cezaevine girdi çıktı yaptım, covid izin belgesi verdiler.

Mesaj gönderen Alwuwush »

Merhaba

2014 suç tarihi olan kesinleşmiş 2 yıl 6 aylık hapis cezam istinaf onayıyla kesinleşti.Bugün 13:20 de cezaevine gittim, 13:45 de covid izin belgesi ile serbest bıraktılar.

Şimdi merak ettiğim konularda bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Cezam 2 yıl 6 ay , yatar 1 yıl 3 ay görünüyor.

3 yılın altında olduğundan doğrudan açık cezaevi ve denetimli serbestlik diyor forumlarda.

Şimdi ben halihazırda kurumsal bir firmada, SGK lı olarak çalışıyorum, covid iznindeyken sigortalı çalışmaya devem edebiliyor muyum, işyerinin haberi olur mu?

E-devletten sağlık provizyon müstehaklığı sorguluyorum, GSS kaydı aktif değil, hükümlüler GSS faydalanamaz diyor, ne alaka sigortam yatıyor.

Bana verilen izin kağıdında, izin başlangıcı 15.05.2023 izin bitişi 31/05/2023 diyor, ben şimdi 31 mayısta geri cezaevine mi döneceğim?

Bir de ne zaman, izinli değil de, denetime tabi tutulurum, yani izinli olarak tahliye değil de imza yükümlülüğü felan veriyorlar ya benim için o ne zaman geçerli olur, nasıl bir yol izlemeliyim.

Şimdiden teşekkürler

kardelenayse1
Yeni Üye

Re: Cezaevine girdi çıktı yaptım, covid izin belgesi verdiler.

Mesaj gönderen kardelenayse1 »

Bir gelişme var mıdır?