Yurtdışı iş yerine sahte sicil göndermek sonuçları ne olur?
-
- Yeni Üye
Yurtdışı iş yerine sahte sicil göndermek sonuçları ne olur?
Sicil kaydım malesef temiz görünmüyor ve yurtdışında çok güzel bı iş buldum Karayipler ülkesinde, Özel işletme ve yol masraflarım herşeyimi işletme karşılıyor. Bu işi kaçırmak istemiyorum. Kamu işyeri olduğu için arşiv kayıtlarına bakmıyor şirket , sadece e devletten aldığım sicil kaydında sicili yoktur temiz yazması lazım. Bunu oradan sildirip arşive kaldırmak için de 5 sene geçmesi gerekiyormuş öyle diyorlar. Bende bunu başka yollarla çözüp yurtdışındaki iş yerine gönderip gıdım calisirken o 5 yıl süresi de dolar dolunca dönüp temizletirim diye düşündüm. Peki ben bunu yaparsam yurtdışına bu şekilde belgelerimi göndersem bunu farketmeleri mümkün mü , konsolosluk fln anlamadığım işler yurtdışında çalışmak için neler neylerden geçer bilmiyorum , Şansımı denemek istiyorum , görme farketme imkanları var mı , bir sorun olur mu , benim için çok önemli ve bulunmaz bir fırsat bu. Sicil kaydını farklı yollarla geçirebilirmiyim nediyorsunuz ?
-
- Yeni Üye
Re: Yurtdışı iş yerine sahte sicil göndermek sonuçları ne olur?
Benimde bozuk sicilim avrupadan iş teklifi geldi gidemiyorum 2024 ü bekliyorum sildirmeyi… senin dediğin gibi bi dünya yok qr kod var konsolosluğa vereceğin belgeleri vs doğrulatıyorlar fark ederlerse ki edeceklerdir resmi evrakta sahtecilikten boku yersin ve sabıkadan dolayı vize reddi yersen ulusal sisteme kaydediyorlar diğer ülkelerde görüyor senin önceden hangi nedenlerden dolayı red yediğini.ben bekletiyorum şimdi bahaneler uydurdum 2024 te gelecem dedim tamam dediler.
-
- Yeni Üye
Re: Yurtdışı iş yerine sahte sicil göndermek sonuçları ne olur?
Ooff iyiki ozaman yapmamisim böyle birşey. Peki sicil kaydını nasıl sildiriyosun, ben googleden bakıyorum sicil kaydı sildirmeye hemen silinip arşive alınıyormus bekleme fln yokmuş bu konunun detaylarını biliyormusun , arşivden silinmiyor o hemen o doğru ama arşive hepsini aldırıp özel olarak cikarirsan sicil temiz görünüyor doğru mu , sicili de sicilden Şili temizleyip arşive taşımanın bekleme süresi varmıcoclank yazdı: ↑04 Ara 2022 21:33 Benimde bozuk sicilim avrupadan iş teklifi geldi gidemiyorum 2024 ü bekliyorum sildirmeyi… senin dediğin gibi bi dünya yok qr kod var konsolosluğa vereceğin belgeleri vs doğrulatıyorlar fark ederlerse ki edeceklerdir resmi evrakta sahtecilikten boku yersin ve sabıkadan dolayı vize reddi yersen ulusal sisteme kaydediyorlar diğer ülkelerde görüyor senin önceden hangi nedenlerden dolayı red yediğini.ben bekletiyorum şimdi bahaneler uydurdum 2024 te gelecem dedim tamam dediler.
-