Yakalanmam nüfus müdürlüğünende çıkarmı
-
- Site Üyesi
Yakalanmam nüfus müdürlüğünende çıkarmı
Merhaba arkadaşlar girdi çıktı için yakalanamm var işlerimden dolayısıyla gidemedim daha kimliğim kayboldu nüfus müdürlüğüne yenileme başvurusu yapmaya gitsem alırlar mı beni
-
- Kıdemli *** Üye
Re: Yakalanmam nüfus müdürlüğünende çıkarmı
Resmi yer olduğu için bence alırlar.
Yakalamanızın çıktığından emin misiniz?
Yakalamanızın çıktığından emin misiniz?
-
- Kıdemli *** Üye
-
- Kıdemli *** Üye
-
- Site Üyesi
Peki kimliğim yokken beni alırlarsa işlemler nasıl ilerler kimliksiz mi işlem yapacaklar ya
-
- Kıdemli *** Üye
Ehliyetiniz falan var mı?
-
- Yeni Üye
Merak etme nüfusta yakalanacağın için hemen orada sana geçici kimlik çıkartırlar a4 kağıdına ama sana vermezler polise verirler beraber gidersiniz.kimliğini de çıkartamazsın çünkü tutuklu veya hükümlüsündür hakların kısıtlanmıştır.cezaevine girersen sana mahkeme otomatik vasi atıyor ailenden birine o gidip senin yerine kimliğini çıkarabilir sen içerideyken ama buna ne gerek var çıkınca kendin yaparsın zaten.ayrıca e devletten kimlik alabiliyorsun diye biliyorum qr kodlu pdf olarak.
-
- Site Üyesi
anladım saoluncoclank yazdı: ↑24 Kas 2022 13:07 Merak etme nüfusta yakalanacağın için hemen orada sana geçici kimlik çıkartırlar a4 kağıdına ama sana vermezler polise verirler beraber gidersiniz.kimliğini de çıkartamazsın çünkü tutuklu veya hükümlüsündür hakların kısıtlanmıştır.cezaevine girersen sana mahkeme otomatik vasi atıyor ailenden birine o gidip senin yerine kimliğini çıkarabilir sen içerideyken ama buna ne gerek var çıkınca kendin yaparsın zaten.ayrıca e devletten kimlik alabiliyorsun diye biliyorum qr kodlu pdf olarak.
-
- Site Üyesi
-
- Kıdemli *** Üye