AYM İPTAL KARARI İNFAZIN DURDURULMASI
-
- Yeni Üye
AYM İPTAL KARARI İNFAZIN DURDURULMASI
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da belirttim 2 Ağustos resmî gazete de yayınlanan 12 maddelik suç iptali için eşim cezaevinden dilekçe gönderdi ve sonucu ise infazı durduruldu olarak çıktı çok şükür. TCK 179/2-3 md yüzünden koşullu salıverilmesi geri alınmıştı. İnfazı yandı. Şimdi infaz ilamata yazı göndermişler. Sanırım eşimin dosyalarını toplicaklar. Ve şu anda 3 tane açık dosyamız gözüküyor uyap üzerinden. Bu durumda eşim tahliye olabilir mi? Cezası 5 Aydı ama infaz yaktığı için 2 katını yatıcak. 3 aydır içeride. İnfazını yakmaya sebep olan cezanın infazı durduğu için eşim tahliye olabilir mi ? Suç tarihi Mayıs 2021. Eşim aradığında ben infazımı 2015 senesinde ki suçumdan yakmışım dedi. O dosyaya baktığımda 5 senelik denetim süresi verilmiş. Bu durumda sonuç ne olur. Karışık yazdıysam Eğer kusura bakmayın affınıza sığınıyorum. Bazı avukatlar infazı durmuş tahliye olur ama davası yeniden açılır dendi. Bazıları ise tüm dosyalarına savcı bakar içtima edilir dendi. Ama eşim tahliye olucak mı bilemiyorum. Kafamı çok karıştırdılar. Lütfen yardımcı olur musunuz
-
- Kıdemli ** Üye
Re: AYM İPTAL KARARI İNFAZIN DURDURULMASI
biraz karışık yazmışsınız detay verebilirseniz yardımcı olmaya çalışalım
eşinizin dosyaları hangi maddeden ve suç tarihleri
mükerrer var mı
verilen ceza miktarlarını açık bir şekilde yazmanız lazım
eşinizin dosyaları hangi maddeden ve suç tarihleri
mükerrer var mı
verilen ceza miktarlarını açık bir şekilde yazmanız lazım
-