Soru cevaplama konusunda eksiklikler hk.
-
- Yeni Üye
Soru cevaplama konusunda eksiklikler hk.
Kararara sitesi ve forumunun ne kadar iyi bir site ve forum olduğunu anlatmaya söylemeye gerek yok,ancak son zamanlarda forumu takip ettiğim kadarıyla geneli itibariyle sorular yanıtsız kalmaktadır veya hukukçu olmayanlar tarafından "ben hukukçu değilim ancak şöyle olabilir "şeklinde yanitlanmaktadir,bunun bir sebebi var mi ?
- Admin
- Site Yöneticisi
- Meslek: Hukukçu
- İletişim:
Re: Soru cevaplama konusunda eksiklikler hk.
Çok haklı bir konuya isabet ettiniz Sayın @ugur ahmet,
Sitemizin değerli Global Moderatörü @teoman bey, değerli moderatör @Birbilen Bey, ve değerli Editör @IŞIKDEMİR Bey bu dönemde gerek yoğunlukları gerekse sağlık problemleri nedeniyle çok aramızda olamıyorlar maalesef. Bu nedenle sorularınız cevapsız kalabilmektedir. Kendi açımdan da işlerimin yoğunluğu nedeniyle aynı şekilde ben de soru-cevap alamıyorum. Gelecek süreçte umarım değerli moderatör ve editörlerimiz aramıza katılırlar ve eski bol cevaplı günlere dönebiliriz.
Saygılarımızla...
Sitemizin değerli Global Moderatörü @teoman bey, değerli moderatör @Birbilen Bey, ve değerli Editör @IŞIKDEMİR Bey bu dönemde gerek yoğunlukları gerekse sağlık problemleri nedeniyle çok aramızda olamıyorlar maalesef. Bu nedenle sorularınız cevapsız kalabilmektedir. Kendi açımdan da işlerimin yoğunluğu nedeniyle aynı şekilde ben de soru-cevap alamıyorum. Gelecek süreçte umarım değerli moderatör ve editörlerimiz aramıza katılırlar ve eski bol cevaplı günlere dönebiliriz.
Saygılarımızla...
İlkemiz, hukukun adaletli dağıtılabilmesi için yargı kararlarının paylaşımına daha çok önem vermektir.
kararara.com sitesi, paylaşılan kararların yargısal faaliyetlerde kullanılmasında herhangi bir hak ve sorumluluk kabul etmemektedir.
kararara.com sitesi, paylaşılan kararların yargısal faaliyetlerde kullanılmasında herhangi bir hak ve sorumluluk kabul etmemektedir.
-
- Yeni Üye
Re: Soru cevaplama konusunda eksiklikler hk.
Saydığıniz isimlerin hepsi ve siz benim için çok önemli ve değerli insanlarsiniz,umarım tez zamanda sağlık sorunları çözülür,cok geçmiş olsun,hepinizi saygıyla selamlıyorum