Soru cevaplama konusunda eksiklikler hk.

kararara.com sitesinin ve resmi paylaşım forumunun genel ilke ve kurallarının yer aldığı paylaşım platformu...
ugur ahmet
Yeni Üye

Soru cevaplama konusunda eksiklikler hk.

Mesaj gönderen ugur ahmet »

Kararara sitesi ve forumunun ne kadar iyi bir site ve forum olduğunu anlatmaya söylemeye gerek yok,ancak son zamanlarda forumu takip ettiğim kadarıyla geneli itibariyle sorular yanıtsız kalmaktadır veya hukukçu olmayanlar tarafından "ben hukukçu değilim ancak şöyle olabilir "şeklinde yanitlanmaktadir,bunun bir sebebi var mi ?

Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Meslek: Hukukçu
İletişim:

Re: Soru cevaplama konusunda eksiklikler hk.

Mesaj gönderen Admin »

Çok haklı bir konuya isabet ettiniz Sayın @ugur ahmet,

Sitemizin değerli Global Moderatörü @teoman bey, değerli moderatör @Birbilen Bey, ve değerli Editör @IŞIKDEMİR Bey bu dönemde gerek yoğunlukları gerekse sağlık problemleri nedeniyle çok aramızda olamıyorlar maalesef. Bu nedenle sorularınız cevapsız kalabilmektedir. Kendi açımdan da işlerimin yoğunluğu nedeniyle aynı şekilde ben de soru-cevap alamıyorum. Gelecek süreçte umarım değerli moderatör ve editörlerimiz aramıza katılırlar ve eski bol cevaplı günlere dönebiliriz.

Saygılarımızla...
İlkemiz, hukukun adaletli dağıtılabilmesi için yargı kararlarının paylaşımına daha çok önem vermektir.
kararara.com sitesi, paylaşılan kararların yargısal faaliyetlerde kullanılmasında herhangi bir hak ve sorumluluk kabul etmemektedir.
ugur ahmet
Yeni Üye

Re: Soru cevaplama konusunda eksiklikler hk.

Mesaj gönderen ugur ahmet »

Saydığıniz isimlerin hepsi ve siz benim için çok önemli ve değerli insanlarsiniz,umarım tez zamanda sağlık sorunları çözülür,cok geçmiş olsun,hepinizi saygıyla selamlıyorum