Foruma girişte hatalı şifre uyarısı ya da başkaca sorun yaşayan üyelerimiz bu bağlantıdan destek talebinde bulunabilirler.
SİTEMİZİN PERFORMANSI VE HIZI...
- Admin
- Site Yöneticisi
- Meslek: Hukukçu
- İletişim:
Re: SİTEMİZİN PERFORMANSI VE HIZI...
Sayın @maras46 haklısınız... Maalesef sitemizde yer yer kesintiler ve yavaşlamalar oluyor bu sıralar. O da sunucudan tekrar paylaşımlı hostinge geçmemiz kaynaklıdır. Malum sunucu fiyatları pandemi sonrası aldı başını gitti. Bizim de cüz'i google reklamları haricinde bir gelir modelimiz olmadığından sunucudan tekrar hostinge dönmek zorunda kaldık. Bir süre böyle idare etmek durumundayız...
Anlayışınız için teşekkür eder, saygılar sunarım.
Anlayışınız için teşekkür eder, saygılar sunarım.
İlkemiz, hukukun adaletli dağıtılabilmesi için yargı kararlarının paylaşımına daha çok önem vermektir.
kararara.com sitesi, paylaşılan kararların yargısal faaliyetlerde kullanılmasında herhangi bir hak ve sorumluluk kabul etmemektedir.
kararara.com sitesi, paylaşılan kararların yargısal faaliyetlerde kullanılmasında herhangi bir hak ve sorumluluk kabul etmemektedir.
- Birbilen
- Moderatör
- Meslek: Emekli Hukuk Adamı
Sayın adminim kararara adına elinden geleni yaptığını bizzat biliyorum. yüreğine emeğine sağlık 

Bir bilene sor...
Bağımlılığı bırakın! Damarlarınızdaki asil Türk kanını kirletmeyin...
Bağımlılığı bırakın! Damarlarınızdaki asil Türk kanını kirletmeyin...
-
- Kıdemli *** Üye
Login olurken ve forum içi farklı kullanıcıya öm attığınızda yazılan öm başlığı gözükmüyor rengi beyaz olduğundan dolayı @Admin sorunu düzeltirseniz seviniriz
- hemserthemfunny
- Kıdemli * Üye
evet aynı sorun bende de var sayın @Admin
Sokakta iki grup tetiktedir,polisler ve suçlular. Geri kalan herkes ya gezmeye ya da alışverişe gidiyordur.
-
- Kıdemli *** Üye
@Admin Bu siteyi bizlere sundugunuz için teşekürler öncelikle. Daha önce de size mesaj atmıştım ama sorun düzelmemis. Ceza hesaplama bölümünde 158 maddesi alt sınır 4 sene olmasına rağmen 3 sene olarak hesaplama yapıyor. Eğer mümkünse düzeltmenizi rica ediyorum. Çünkü zincirleme suç, etkin pişmanlık vs seçimleri de yapınca oran üzerinden düşüldüğünü için doğru hesaplama yapılamıyor.
- Admin
- Site Yöneticisi
- Meslek: Hukukçu
- İletişim:
Sorun giderilmiştir, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz...
Geri bildiriminiz incelenmektedir.Misafir346 yazdı: ↑16 Oca 2021 19:02 @Admin Bu siteyi bizlere sundugunuz için teşekürler öncelikle. Daha önce de size mesaj atmıştım ama sorun düzelmemis. Ceza hesaplama bölümünde 158 maddesi alt sınır 4 sene olmasına rağmen 3 sene olarak hesaplama yapıyor. Eğer mümkünse düzeltmenizi rica ediyorum. Çünkü zincirleme suç, etkin pişmanlık vs seçimleri de yapınca oran üzerinden düşüldüğünü için doğru hesaplama yapılamıyor.
Sitemize olan ilginizden ve katkılarınızdan ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
İlkemiz, hukukun adaletli dağıtılabilmesi için yargı kararlarının paylaşımına daha çok önem vermektir.