2 sene 1 ay ceza (girdi çıktı )

Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı, İnfazın Ertelenmesi, Denetimli Serbestlik, Koşullu Salıverilme, Adli Sicil (Sabıka) ve Arşiv Kaydı, GBT, Özel veya Genel Af, Ceza İnfaz Kurumları, Özel İnfaz Çeşitleri, Açık Ceza İnfaz Kurumuna Ayrılma...
Cx121212
Yeni Üye

2 sene 1 ay ceza (girdi çıktı )

Mesaj gönderen Cx121212 »

Herkese merhabalar 2 sene 1 ay ceza aldım..3 yıl denetimli serbestlikten doğrudan faydalanıyorum suç tarihi itibari ile..Normal durumlarda 3 gün içeride kalmam gerekiyor ama pandemi izinleri uzatıldı malum aynı gün girdi çıktı yapma şansım var mı ? (3 gün içeride kalmam bana 9 bin lira zarara yol açıyor dükkan işletiyorumda

Kullanıcı avatarı
KediHayri
Editör

Re: 2 sene 1 ay ceza (girdi çıktı )

Mesaj gönderen KediHayri »

Cx121212 yazdı: 01 Tem 2022 14:03 Herkese merhabalar 2 sene 1 ay ceza aldım..3 yıl denetimli serbestlikten doğrudan faydalanıyorum suç tarihi itibari ile..Normal durumlarda 3 gün içeride kalmam gerekiyor ama pandemi izinleri uzatıldı malum aynı gün girdi çıktı yapma şansım var mı ? (3 gün içeride kalmam bana 9 bin lira zarara yol açıyor dükkan işletiyorumda
Aynı gün gir çık yapılır denetime salınırsın hocam. Suç türü cinsel taciz vs değilse sorun yok