Covid izinindeyken önceki cezam gelmesi
-
- Yeni Üye
Covid izinindeyken önceki cezam gelmesi
Merhaba arkadaşlar şimdi ben cezaevine tutuklu gittim ve tutuklu haldeyken başka dosyadan 5 yil4 ay ceza aldım sonra istinafa gönderdim bu cezam tutuklu olduğum mahkemeden 5 gün önce onaylandı hüküme geçtim sonra tutuklu olduğumdan tahliye oldum ve covid izni yazıp izine ayrıldım sonra 2yil1 ay ve 1 sene 8 ay ceza almıştım onlar geldi ve beni adliyeye çağırdılar 20 gündür covid iznindeydim şimdi tam olarak nasıl olacak 5 yıl 4 ay cezam 3/2 yatıyordum toplam 100 gün cezaevinde kaldım ikisindede tek 58 maddesi var beni aydınlatır mısınız lütfen
- KediHayri
- Editör
Re: Covid izinindeyken önceki cezam gelmesi
Çok karışık yazmışsın hocam. Suçların tarihleriyle birlikte tekerrür varsa onları yazarak ayrıntılı ve sade bilgi verebilirsen yardımcı olabilirim.Oktayreis38 yazdı: ↑16 Nis 2022 06:43 Merhaba arkadaşlar şimdi ben cezaevine tutuklu gittim ve tutuklu haldeyken başka dosyadan 5 yil4 ay ceza aldım sonra istinafa gönderdim bu cezam tutuklu olduğum mahkemeden 5 gün önce onaylandı hüküme geçtim sonra tutuklu olduğumdan tahliye oldum ve covid izni yazıp izine ayrıldım sonra 2yil1 ay ve 1 sene 8 ay ceza almıştım onlar geldi ve beni adliyeye çağırdılar 20 gündür covid iznindeydim şimdi tam olarak nasıl olacak 5 yıl 4 ay cezam 3/2 yatıyordum toplam 100 gün cezaevinde kaldım ikisindede tek 58 maddesi var beni aydınlatır mısınız lütfen
-