Covid izinindeyken önceki cezam gelmesi

Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı, İnfazın Ertelenmesi, Denetimli Serbestlik, Koşullu Salıverilme, Adli Sicil (Sabıka) ve Arşiv Kaydı, GBT, Özel veya Genel Af, Ceza İnfaz Kurumları, Özel İnfaz Çeşitleri, Açık Ceza İnfaz Kurumuna Ayrılma...
Oktayreis38
Yeni Üye

Covid izinindeyken önceki cezam gelmesi

Mesaj gönderen Oktayreis38 »

Merhaba arkadaşlar şimdi ben cezaevine tutuklu gittim ve tutuklu haldeyken başka dosyadan 5 yil4 ay ceza aldım sonra istinafa gönderdim bu cezam tutuklu olduğum mahkemeden 5 gün önce onaylandı hüküme geçtim sonra tutuklu olduğumdan tahliye oldum ve covid izni yazıp izine ayrıldım sonra 2yil1 ay ve 1 sene 8 ay ceza almıştım onlar geldi ve beni adliyeye çağırdılar 20 gündür covid iznindeydim şimdi tam olarak nasıl olacak 5 yıl 4 ay cezam 3/2 yatıyordum toplam 100 gün cezaevinde kaldım ikisindede tek 58 maddesi var beni aydınlatır mısınız lütfen

Kullanıcı avatarı
KediHayri
Editör

Re: Covid izinindeyken önceki cezam gelmesi

Mesaj gönderen KediHayri »

Oktayreis38 yazdı: 16 Nis 2022 06:43 Merhaba arkadaşlar şimdi ben cezaevine tutuklu gittim ve tutuklu haldeyken başka dosyadan 5 yil4 ay ceza aldım sonra istinafa gönderdim bu cezam tutuklu olduğum mahkemeden 5 gün önce onaylandı hüküme geçtim sonra tutuklu olduğumdan tahliye oldum ve covid izni yazıp izine ayrıldım sonra 2yil1 ay ve 1 sene 8 ay ceza almıştım onlar geldi ve beni adliyeye çağırdılar 20 gündür covid iznindeydim şimdi tam olarak nasıl olacak 5 yıl 4 ay cezam 3/2 yatıyordum toplam 100 gün cezaevinde kaldım ikisindede tek 58 maddesi var beni aydınlatır mısınız lütfen
Çok karışık yazmışsın hocam. Suçların tarihleriyle birlikte tekerrür varsa onları yazarak ayrıntılı ve sade bilgi verebilirsen yardımcı olabilirim.