2 dosyam var 2 side mart 2020 öncesi ilk ceza 2 yıl 1 ay 2 ci ceza 3 yıl 4 ay bakarmısınız yardım

Suç ve Cezalar, Suç Türleri, Ceza Hesaplama, Hapis, Adli Para Cezası, Adli Kontrol, Ön Ödeme, Uzlaşma, Tutuklama, Arama, Elkoyma, İletişimin Tespiti, Ceza Yargılama Usulü, Tekerrür, İçtima, İştirak...
aboubakar
Site Üyesi

2 dosyam var 2 side mart 2020 öncesi ilk ceza 2 yıl 1 ay 2 ci ceza 3 yıl 4 ay bakarmısınız yardım

Mesaj gönderen aboubakar »

dostlar ben 2 dosyam var 2 side mart 2020 öncesi ilk ceza 2 yıl 1 ay 2 ci ceza 3 yıl 4 ay şimdi ilk ceza 2 yıl 1 ay olan geldi 2 ci ceza ondan 20 gün sonra geldi sorum şu işimden dolayı gidip teslim olamıyorum biliyorsunuz 3 yıl cezanın üstü kapalıda 1 ay yatıyor avukat da diyorki ilk gelen cezan 2 yıl 1 ay olduğu için açıktan gir çık yapıcaksın diğer 3 yıl üstü cezanda sonradan geldiği için otamatik denetimli sayılacaksın hiç kapalıya girmiceksin diyor bu benimle dalgamı geçiyor güvenipte gidip teslimde olamıyorum

Misafir346
Kıdemli ***** Üye

Re: 2 dosyam var 2 side mart 2020 öncesi ilk ceza 2 yıl 1 ay 2 ci ceza 3 yıl 4 ay bakarmısınız yardım

Mesaj gönderen Misafir346 »

Avukat söylediyse vardır bir bildigi tabiki ama sanki bana kapalida kalırsınız gibi geliyo. Neticede 3 yıl üstü ceza kapalıysa giriyor. Ben aynı miktar cezadan 3 gece kalmıştım ama bende başka ceza yoktu sizinki içtima olucak o yüzden 1 ay olma riski var. Teslim olamıyorum kısmına gelince de başka şansınız yok malesef. Dediğim gibi avukat söylediyse bı bildiği vardır ama yine de siz kapaliya hazır edin kendinizi bence.