Covid izini
-
- Site Üyesi
-
- Kıdemli * Üye
Re: Covid izini
Şu an bir gelisme yok kulislerde af konuşuluyor ama
-
- Kıdemli * Üye
Görünen o ki bir aksilik olmazsa son defa olmak uzere uzatılacak. Ancak Mayıs ayından sonra bir uzatma daha olmayacağı nerede ise muhakkak. Lakin şu anda açık cezaevlerine dönmeleri gerekenler ve hali hazırda denetimli serbestlikte olanlar için bir düzenleme Mayıs sonuna doğru kuvvetle muhtemel yapılacak. Ne bu kadar insani geri almak isteyeceklerdir, ne de bu toplanan insanları bunca zaman sonra geri alarak oy kaybetmek. Tahminim o ki bu bir ceza indirimi olacaktır. Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle ise seçim öncesi bir genel af mutlak suretle verilecektir. Dolayısıyla şimdilik sadece bir ceza duzenlemesi olacak sonrasında ise secime doğru af verilecektir.
Sebebi bizleri düşündükleri falan değil, düpedüz su anda bir oya bile ihtiyaçları olmasıdır.
Sebebi bizleri düşündükleri falan değil, düpedüz su anda bir oya bile ihtiyaçları olmasıdır.
-
- Site Üyesi
Net bi açıklama yok ancak izinli olduğum cezaevini bu sabah aradım ve bana izinlerin mayısa kadar uzadığını söylediler gelmenize gerek yok elinizde olan izin belgesi hala geçerli olacak dediler
-
- Site Üyesi
-
- Kıdemli ** Üye
hocam ne genel affından bahsediyorsunuzDestamore yazdı: ↑28 Mar 2022 04:28 Görünen o ki bir aksilik olmazsa son defa olmak uzere uzatılacak. Ancak Mayıs ayından sonra bir uzatma daha olmayacağı nerede ise muhakkak. Lakin şu anda açık cezaevlerine dönmeleri gerekenler ve hali hazırda denetimli serbestlikte olanlar için bir düzenleme Mayıs sonuna doğru kuvvetle muhtemel yapılacak. Ne bu kadar insani geri almak isteyeceklerdir, ne de bu toplanan insanları bunca zaman sonra geri alarak oy kaybetmek. Tahminim o ki bu bir ceza indirimi olacaktır. Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle ise seçim öncesi bir genel af mutlak suretle verilecektir. Dolayısıyla şimdilik sadece bir ceza duzenlemesi olacak sonrasında ise secime doğru af verilecektir.

-
- Kıdemli *** Üye
Hayırlısıyla bir de CTE den duyuru yapılsa da hepimiz rahat bir nefes alsak artık.
Başka arayan oldu mu arkadaşlar, olduysa sizlere de uzayacak mı dediler?
-
- Site Üyesi
Yarın sabah herkes izinli olduğu yeri arayıp burada paylaşsın en iyisi brn arayacam
-
- Yeni Üye
Arkadaşlar ben bugün Silivri’de girdi çıktı yaptım 3 gün izin verdiler telefonla sizi bilgilendirileceksiniz dedi infaz memurları 5 ay hapis cezam var ilk defa gittim yatırırlar mu bilmem beni
-
- Site Üyesi
Bu işi çözse çözse @Birbilen çözer üstat kabine toplantısı sonrası neden açıklanmamış olabilir yarın mı açıklarlar görüşün önemli bizim için :/
-