Covid izini

Suç ve Cezalar, Suç Türleri, Ceza Hesaplama, Hapis, Adli Para Cezası, Adli Kontrol, Ön Ödeme, Uzlaşma, Tutuklama, Arama, Elkoyma, İletişimin Tespiti, Ceza Yargılama Usulü, Tekerrür, İçtima, İştirak...
alimrdm
Site Üyesi

Covid izini

Mesaj gönderen alimrdm »

İzinler uzadı mı bilgisi olan var mı yarın mı açıklanacak

piton
Kıdemli * Üye

Re: Covid izini

Mesaj gönderen piton »

Şu an bir gelisme yok kulislerde af konuşuluyor ama
Destamore
Kıdemli * Üye

Mesaj gönderen Destamore »

Görünen o ki bir aksilik olmazsa son defa olmak uzere uzatılacak. Ancak Mayıs ayından sonra bir uzatma daha olmayacağı nerede ise muhakkak. Lakin şu anda açık cezaevlerine dönmeleri gerekenler ve hali hazırda denetimli serbestlikte olanlar için bir düzenleme Mayıs sonuna doğru kuvvetle muhtemel yapılacak. Ne bu kadar insani geri almak isteyeceklerdir, ne de bu toplanan insanları bunca zaman sonra geri alarak oy kaybetmek. Tahminim o ki bu bir ceza indirimi olacaktır. Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle ise seçim öncesi bir genel af mutlak suretle verilecektir. Dolayısıyla şimdilik sadece bir ceza duzenlemesi olacak sonrasında ise secime doğru af verilecektir.

Sebebi bizleri düşündükleri falan değil, düpedüz su anda bir oya bile ihtiyaçları olmasıdır.
mudibey
Site Üyesi

Mesaj gönderen mudibey »

Net bi açıklama yok ancak izinli olduğum cezaevini bu sabah aradım ve bana izinlerin mayısa kadar uzadığını söylediler gelmenize gerek yok elinizde olan izin belgesi hala geçerli olacak dediler
alimrdm
Site Üyesi

Mesaj gönderen alimrdm »

mudibey yazdı: 28 Mar 2022 10:21 Net bi açıklama yok ancak izinli olduğum cezaevini bu sabah aradım ve bana izinlerin mayısa kadar uzadığını söylediler gelmenize gerek yok elinizde olan izin belgesi hala geçerli olacak dediler
Harbi miiiiii allahımmmm
Osman Ertürk
Kıdemli ** Üye

Mesaj gönderen Osman Ertürk »

Destamore yazdı: 28 Mar 2022 04:28 Görünen o ki bir aksilik olmazsa son defa olmak uzere uzatılacak. Ancak Mayıs ayından sonra bir uzatma daha olmayacağı nerede ise muhakkak. Lakin şu anda açık cezaevlerine dönmeleri gerekenler ve hali hazırda denetimli serbestlikte olanlar için bir düzenleme Mayıs sonuna doğru kuvvetle muhtemel yapılacak. Ne bu kadar insani geri almak isteyeceklerdir, ne de bu toplanan insanları bunca zaman sonra geri alarak oy kaybetmek. Tahminim o ki bu bir ceza indirimi olacaktır. Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle ise seçim öncesi bir genel af mutlak suretle verilecektir. Dolayısıyla şimdilik sadece bir ceza duzenlemesi olacak sonrasında ise secime doğru af verilecektir.

Sebebi bizleri düşündükleri falan değil, düpedüz su anda bir oya bile ihtiyaçları olmasıdır.
hocam ne genel affından bahsediyorsunuz ::4 genel af ne manaya gelıyor bılıyorsunuz değil mi? cinselin, terör suçları uyuşturucu vs hepsının affedilmesi hatta terör liderlerinin bile affı demektir yanlış bilmiyorsam kapsamlı bisey olabilir ama genel af herkesın harcı değildir terörü en azından dışarda tutacak bır duzenleme olur olursa en fazlası ki cinayet ve cinsel sucun nıtelıgıne bakılarak bazı suçlarda affa ugramayabılır asıl o zaman kaybederler ben destekliyorum cumhuru fakat öyle bırsey olsun oy vermem
Stt656
Kıdemli *** Üye

Mesaj gönderen Stt656 »

mudibey yazdı: 28 Mar 2022 10:21 Net bi açıklama yok ancak izinli olduğum cezaevini bu sabah aradım ve bana izinlerin mayısa kadar uzadığını söylediler gelmenize gerek yok elinizde olan izin belgesi hala geçerli olacak dediler
Hayırlısıyla bir de CTE den duyuru yapılsa da hepimiz rahat bir nefes alsak artık.
Başka arayan oldu mu arkadaşlar, olduysa sizlere de uzayacak mı dediler?
alimrdm
Site Üyesi

Mesaj gönderen alimrdm »

Yarın sabah herkes izinli olduğu yeri arayıp burada paylaşsın en iyisi brn arayacam
HSYNTR
Yeni Üye

Mesaj gönderen HSYNTR »

Arkadaşlar ben bugün Silivri’de girdi çıktı yaptım 3 gün izin verdiler telefonla sizi bilgilendirileceksiniz dedi infaz memurları 5 ay hapis cezam var ilk defa gittim yatırırlar mu bilmem beni
alimrdm
Site Üyesi

Mesaj gönderen alimrdm »

Bu işi çözse çözse @Birbilen çözer üstat kabine toplantısı sonrası neden açıklanmamış olabilir yarın mı açıklarlar görüşün önemli bizim için :/