İlk kez madde yakalattım 1.95 gr
İlk kez madde yakalattım 1.95 gr
Merhabalar 23 Aralık 2020 tarihinde ilk kez uyuşturucu madde yakalattım karakola gidip ifade verdim daha önce icmisligim yok ilk kez tanımadığım birinden aldım ifadem dede belirttim sonra evrak imzalanır serbest bırakıldım olay 1 ay oldu ses yok. Acaba ne zaman tebligat gelir veya nasıl bir ceza ile karşılarım. Daha önceden ceza evine girmisligim var 2.1 ay konut dokulmazligi ile yattım denetimi bitirdim. Bu yakalatmam beni ne gibi bir sıkıntıyla karşılaştırır. Teşekkürler saygılar.
Re: İlk kez madde yakalattım 1.95 gr
Konut dokunulmazlığı ilk suçunmuydu hagb vermediler mi
Verdiler lakin denetimi yakıştım 4 ay gibi ceza yattım sonra denetim aldım yasadan yararlandım cezam bitti. Ve bu olayla karşılaştım o suçun cezasını yattım yani
Evet ilk suçum Du konut dokunulmazlığı hagb içinde 2yil bir ay cezam onaylandı teslim oldum denetimi bitirdim ya o dosya kapandı ve bu madde ile yakalandım sonuç ne olur üstadım
- hemserthemfunny
- Kıdemli * Üye
2 yıl 1 ay aldığı için hagb veremezler. denetimli serbestlik yükümlülüklerine tabi tutulacaksınız benim profilime girip farklı konulara attığım mesajları okuyum bilgi sahibi olursunuz bu konu hakkında a dan z ye.
Sokakta iki grup tetiktedir,polisler ve suçlular. Geri kalan herkes ya gezmeye ya da alışverişe gidiyordur.
Bana kesin tebligat gelir mi hocam kesin olarak denetimli serbestlik mi alırım
- hemserthemfunny
- Kıdemli * Üye
kesin denetimli serbestlik tck191 den işlem yapıldıysa. en erken 5 ay içinde kapında.
Sokakta iki grup tetiktedir,polisler ve suçlular. Geri kalan herkes ya gezmeye ya da alışverişe gidiyordur.
Teşekkür ederim hocam 191. Tutanağı imzalatilip serbest kaldım aksi bir durum başka yok çok şükür aydınlattığıniz için saolun
-